Nieuws


Yvonne van der Stoep voltooit met succes de Parkinson Boks Coach opleiding

Op 13 februari was een dag vol triomf voor Yvonne van der Stoep, die met vlag en wimpel slaagde voor de Parkinson Boks Coach opleiding. Dit belangrijke moment markeert niet alleen een persoonlijke prestatie voor Yvonne, maar ook een stap voorwaarts in het verbeteren van de levenskwaliteit van mensen die lijden aan de complexe ziekte van Parkinson.

De Parkinson Boks Coach opleiding, een intensieve 3-daagse cursus, is specifiek ontworpen voor sporttrainers en bewegingstherapeuten die geïnteresseerd zijn in het integreren van boksen in de behandeling van Parkinson. Het doel van deze opleiding is om deelnemers met Parkinson een betere kwaliteit van leven te bieden door middel van gerichte bewegingstherapie.

De cursus is niet alleen bedoeld om deelnemers te leren hoe ze effectieve bokstechnieken kunnen gebruiken, maar ook hoe ze deze kunnen aanpassen aan de specifieke behoeften en uitdagingen waarmee mensen met Parkinson worden geconfronteerd. Het vereist een diepgaand begrip van zowel de fysieke als de cognitieve aspecten van de ziekte, evenals empathie en geduld.

Enthousiaste recensies van eerdere cursisten getuigen van de effectiviteit en waarde van deze opleiding. Trainers delen hun ervaringen, waarbij ze benadrukken hoe de cursus hen heeft geholpen om beter in te spelen op de behoeften van hun Parkinson deelnemers. Van de duidelijke uitleg tot de praktische toepasbaarheid van de geleerde vaardigheden, het is duidelijk dat deze opleiding een diepgaand en blijvend effect heeft op degenen die hem volgen.

Voor diegenen die geïnteresseerd zijn om meer te weten te komen over de Parkinson Boks Coach opleiding, nodigen we je uit om het artikel “10 cursisten geslaagd voor Parkinson Boks Coach opleiding” te lezen. Dit artikel biedt een overzicht van de recent geslaagde cursisten, waaronder Yvonne van der Stoep, en biedt meer inzicht in de opleiding zelf.

Lees het artikel hier en ontdek hoe deze opleiding een verschil kan maken, niet alleen voor degenen die eraan deelnemen, maar vooral voor degenen die ze uiteindelijk zullen begeleiden en ondersteunen.


Yvonne van der Stoep en Cees Damen als duo bij VVSB en Voorschoten ‘97 (Oude Clubhelden)

Een mooi groot artikel van Cees Mentink dat je gelezen moet hebben! Het gaat over het bijzondere duo Yvonne van der Stoep en Cees Damen, die samenwerkten als trainer en coach bij verschillende voetbalclubs, waaronder VVSB en Voorschoten ’97. In het artikel lees je over hun ervaringen, uitdagingen en hoogtepunten. Wil je meer weten over deze twee gepassioneerde voetbalmensen? Lees dan het artikel op Leidenamateurvoetbal.nl: https://leidenamateurvoetbal.nl/2023/uit-de-oude-doos/yvonne-van-der-stoep-en-cees-damen-als-duo-bij-vvsb-en-voorschoten-97/


Opzoek naar een goede brace?

Ben je opzoek naar een goede brace? Pegasus Sports adviseert de braces van Podobrace. Je vindt meer informatie op hun website.


European Soccer Exchange

powered by PT and More – personal training by Yvonne


Nieuw: Sportvasten

Nieuw bij Pegasus: In tien dagen slanker en fitter met Sportvasten

Lukt het maar niet om van die kilo’s af te komen? Heb je tijdens het diëten geen puf meer? Dan is dit echt iets voor jou. Binnenkort kun je bij Pegasus Sports and Health Care de unieke trainingsmethode Sportvasten volgen. Binnen tien dagen ben je slanker, fitter én energieker. Hoe dat in zijn werk gaat? Lees snel verder.

Trainster Yvonne heeft onlangs een opleiding tot Sportvasten coach gevolgd en ze staat te trappelen om daarmee aan de slag te gaan.

Wat is sportvasten?

Sportvasten is een trainingsmethode om je lichaam een switch van suiker- naar vetverbranding te laten maken. Door de combinatie van sporten, sapvasten en het gebruik van speciale voedingssupplementen worden je spieren en je lever getraind in het verbruiken van vet in plaats van suiker. Het mooie van deze training is dat je al binnen tien dagen verandering merkt.

Wetenschap

Deze trainingsmethode is natuurlijk niet zomaar bedacht. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat, bij Sportvasten, het verloren gewicht uit vet bestaat. Ook is naar voren gekomen dat het viscerale inwendige vet, beter bekend als buikvet, verdwijnt.

Hoe ziet het trainingsprogramma eruit?

Het programma begint met een intake met de Sportvasten coach. Daarna ga je de eerste 3 dagen 30 minuten per dag sporten en voeding afbouwen. Op de 3de dag kun je dan al verschil zien op de weegschaal. De 4de dag is je eerste sapvasten-dag en op dag 6 is je lichaam geswitcht van suikerverbranding naar vetverbranding! Bij dag 10 aangekomen ben je al wat kilo’s kwijt en een stuk fitter. Daarna blijft de coach je helpen met het behoud van je switch.

Resultaat

De deelnemers aan de training verliezen tijdens de kuur 2 tot 6 kilo en daarbij is de buikomvang tussen de 3 tot 7 centimeter verminderd. Verder is de cholesterol en bloeddruk verlaagd, de conditie verbeterd, hebben de deelnemers meer energie en voelen ze zich fitter.
Ben je geïnteresseerd in deze nieuwe trainingsmethode? Neem dan contact met ons op voor een intakegesprek.


Nieuw bij Pegasus Sports: Rapid Release 2

Nu bij Pegasus Sports and Health Care, de Rapid Release 2. Onze interesse in dit apparaat is geen verrassing. Wij hebben ons volledig  gespecialiseerd in de mogelijkheden van dit fantastische apparaat. Rapid Release Technology Rapid Release 2 is een apparaat om pijn en mobiliteit mee te behandelen.

  • Pijnbehandeling van de weke delen. Het is een snelle en pijnloze behandelmethode van de onderderliggende oorzaken van pijn in de weke delen en geeft vrijwel direct resultaat.
  • De Rapid Release 2 kan voor zeer veel oorzaken van pijn tussen hoofd en tenen worden gebruikt.
  • Het is ook uitstekend te gebruiken ter voorbereiding van een training of wedstrijd en na een training of een wedstrijd.

Hoe werkt het: De werking is gebaseerd op de wetenschap van resonantie Door gezond weefsel zijn de golven gelijkmatig. Bij aangedaan weefsel wordt de energie geabsorbeerd, dit is weefsel wat een grotere dichtheid heeft. Hierdoor een ontstaat een trilling in het aangedane weefsel. Deze trilling veroorzaakt een Tonic Vibration Reflex in de spieren. Dit neurologische effect zorgt voor een ontspanning bij spierkrampen, spierspasmes en spierspanning door pijn of angst voor bewegen. De Rapid Release 2 zorgt er voor dat pijnlijk littekenweefsel wordt afgebroken, zodat hier weer gezond spierweefsel kan ontstaan. Waardoor de pijn zal verdwijnen.

Neem contact met ons op als je hier meer informatie over wilt hebben.


Je goede voornemens beginnen vandaag!

Had je vorig jaar ook goede voornemens om af te vallen en fitter te worden?  Is dat gelukt? Gefeliciteerd!

Lukt het jou maar niet om het vol te houden of was de methode die je hanteerde niet geschikt voor jou?  Dan is het tijd om te kiezen voor persoonlijke begeleiding door Pegasus Sports.

Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we jou van persoonlijk advies kunnen voorzien.

 


Waarom krachttraining helpt bij afvallen

Wist je dat door krachttraining de naverbranding extra stimuleert?

Lees hier meer overNieuwe website Pegasus!

Het is eindelijk zover! Onze nieuwe website staat online!

Wij ontvangen graag reacties op onze nieuwe website, maak daarbij gebruik van het contactformulier.